16 November 2011

chenta hatiku !

chenta hati :p
assalamualaikum...

korang kenal tak siapakah gerangan dalam gambar tu. of coz la korang kenal kan. kalau korang pernah tengok cerita Benci Bilang Cinta, Dewi, Kejora dan Bintang dan lain-lain mesti cam giler la ngan dia nih. *i'm melting*

kenapa oshin cakap chenta hati ? sebab oshin minat giler kat dia. of coz la sebab hensem HAHA *gatal okeh* tapi oshin memang suka tengok dia berlakon. memek muka dia menjadi je. paling oshin suka masa dia pegang watak as Loki dalam cerita Benci Bilang Cinta. sweet plus funny.

oshin excited nak cite pasal BW nih sebab dia balas tweet oshin HAHA gumbira tak terkata okeh. meh oshin tunjuk ok.

oshin saje bagi tweet ni kat BW ^__^
macam sebelum ni oshin takde la menyimpan perasaan yang die akan balas. kebetulan arini oshin sangat sibuk uruskan hal itu ini. bila da setel semua oshin bukak la twitter. dan of coz la kat @mentions kan. sebab nak tengok sape kawan kawan yang tweet oshin.

tetibe oshin ternampak ni :
BW balas tweet oshin ^___^
wahhhhhhh oshin tergamam kejap. rasa macam ada kupu kupu dalam hati nih. siyes berbunga riang coz BW balas tweet oshin. muahahaha. *over acting la pulak* tapi ape pedulik kan. yang penting BW da balas tweet oshin. HAHA. tolong la jeles :p

4 ulasan:

Anum berkata...

suka la tue
:)

YNA berkata...

mau x melompat dia balas tweet camnih, hihihi

Oshin berkata...

hahaha nak melompat tak leh kat ofis nih..kang orang kata oshin tak betul..jadi senyum terus je la haha

Cik Hany berkata...

minat dye gak..:)