28 Ogos 2011

kemeriahan baru terasa ...

assalamualaikum...

ha lagi bape ari je nak raya kan. oshin pun baru sempat nak hapdet kali kedua arini. huahuahua. mata da ngantuk sebenarnya. tapi kene tolong kemas la plak.

arini adik beradik oshin semua berkumpul. pagi tadi abang oshin baru sampai dari kL dengan isteri dan anak dia. ala si comel Faiq tu. geram je tengok pipi boyot die tu. senyum pon ala ala gatal je. haha.

macam biasa bila time raya barulah sekeluarga oshin akan ke rumah lagi satu. hihi. rumah persendirian la. nanti semua sedara mara datang berkumpul kat umah. tido ramai ramai kat ruang tamu. best kan.

esok baru diorang akan sampai. kene amik nenek kat uma lagi. raya pertama nanti akan kumpul ramai ramai. wah. oshin paling suka saat ni la. kumpul semua sedara mara. kompem riuh je. mana tak nya. kalau diorang takde kat umah tinggal berempat je. mak, ayah, adik ngan oshin.

semoga lebaran kali ni beri seribu makna pada kami sekeluarga. tambah tambah lagi dengan kehadiran anak buah yang sorang tu. insyaAllah.

3 ulasan:

Fee Hafeezah ketuk keyboard berkata...

mmg best dapat kumpul ramai2..eh, tahniah dapat ank buah baru..hehe..

nak duet raya amik kat sidebar fee okay, :D

salam lebaran~

KuNanGKuNanG berkata...

selamat hari raya,maaf zahir batin...:)

AenuMiza berkata...

wah meriah yer kn...mak ayah aku plak beraye xde ank pompuan die..ank pompuan die raye utara daa waaaa