12 Julai 2011

website PLKN sangat mengecewakan !

assalamualaikum.

kali ni oshin nak lepaskan rasa kecewa dan geram sikit. pasal website PLKN. eh bukan oshin yang nak masuk. oshin da 25 tahun tau. masa PLKN wujud tu batch oshin yang first kene. tapi oshin tak dapat. haha.

oshin nak cek status untuk adik laki kat umah ni. dia kan nak SPM tahun ni. so kemungkinan untuk jadi salah sorang calon adalah besar kan. so mula dari jam 8 lebih oshin try masuk. langsung TAK DAPAT. jawapan yang oshin dapat ERROR CONNECTION DATABASE.

padahal nak masuk website je tu. apa kaitan ngan database plak nih. website lain pon kalau tak dapat masuk sebab terlalu ramai user paling tidak dalam bape kali je refresh da boleh masuk.

website ni langsung tak leh masuk. ce teka sampai kol bape oshin try ? sampai kol 12 malam tau. itupun dapat masuk front page jep. bila nak cek guna IC terus jadi benda yang sama. try anta guna SMS pon sama jugak. langsung takde reply apa apa.

dalam kol 12 lebih tu cuba lagi. baru la boleh masuk. memang menguji tahap kesabaran betul ! kepada pihak yang berkenaan tolong la perbaiki mutu perkhidmatan anda. tension kami yang nak try cek ni.

8 ulasan:

Afiqa Dayana berkata...

yaa, cik pon kecewa jgk !
sampai ke harini taktau lgi cik dapat plkn ke tak . huhu sedih ~

osHin berkata...

tau takpe..mmg tension la...

Rahmad berkata...

website plkn asik down jer..

nasib baik aku bukan calon PLKN tahun ni..

cik najihah berkata...

singgah sini juge :)
hai :)

Niena Pengembara Ilahi berkata...

wahhh usia kte sebaya rupanye :D

pha is berkata...

semalam aku masok laman web tu ok je pon.. sbb nk check utk adik aku gak.. refresh skali je... dah boleh masok.. tapi pukul 2 pagi la... hehehehe

CikMiMiey berkata...

mimie singgah sini pulak .. ouhh , terbaca jugak kat beberape belog sal nih ... seb bek diriku sudah terlepas 3 tahun dulu . hik9

osHin berkata...

niena : same eh...hihi

pha is : tu namanya x stabil la kan...pepagi buta time org tido baru leh masuk...huhu

mimiey : oshin pon tak terpilih hihi