4 Julai 2011

Facebook is Privacy

salam sumer.

sapa kat sini pesbuk dia hanya untuk privacy saja. mesti ramai kan. oshin pon salah satu antara korang la. pesbuk oshin kebanyakkan orang orang yang oshin kenal. tak tau la kalau diorang tak kenal oshin kan. haha. retis je tak kenal oshin kan.

kalau sebelum ni oshin sangat strict dengan orang yang add sesuka hati. semuanya gara gara sorang makhluk ni yang keje nye dok sibuk sebarkan fitnah. bukan bermakna oshin takut dengan makhluk ni. cuma kalau kita layan dan hadap fitnah fitnah dia. makin lama mungkin kita akan terpercaya. ye dak ?

so oshin amik langkah awal la. orang orang yang ada kaitan awal awal oshin da block. hoho. *kejam tak* cuma buat masa sekarang ni oshin longgarkan sikit tali yang menjerut untuk add rakan rakan blogger. sebab oshin percaya kawan blogger semua hati baik kan.

tapi oshin accept @ add pon yang oshin rasa selesa nak accept. haha. leh dak camtu ? sikit sebanyak ada jugak rasa fobia lepas apa yang makhluk tu buat. susah nak percaya sapa sapa. bila susah ayat punya la manis kalahkan gula. bila pembohongan terbongkar siap buat fitnah lagi. ish ish. berubah la.

4 ulasan:

missRieRie berkata...

betul2 :)


come follow my blog :)

Kak Sal berkata...

a'ah..akak pun fb privacy gak..x kesah kalau fren sikit pun..asalkan semuanya kite kenal kan...

Mrs. Farhan berkata...

yeayyy, oshin selesa ngan sy ek. hehe. tenkiu. =D

Cik Azizah berkata...

tu la kdg2 tak kenal pon main add je. macam follower pulak. sj nak ramaikan kawan tapi komen nya tak. haha


privacy2!!