2 Julai 2011

cuba korang bayangkan


" sehari tanpa internet "

apa yang oshin bayangkan eh sehari tanpa internet ? memang tak senang duduk ! sebab oshin tak tau apa isu semasa especially entry-entry menarik dari blogger lain. lepas tu kisah kawan-kawan kat FB. sebab diorang tak mesej @ call pon kat henpon untuk bagitau kabar diorang kan. haha.

tapi kalau internet takde dalam sehari kan. kita boleh pergi jalan jalan cari pasal. haha. kalau nak cari pasal dengan kawan kawan la. kalau dengan family kene rembat kang. haha. takpon boleh buat apa yang kita suka.

contoh ?


tapi kan dengan zaman teknologi sekarang dengan henpon yang meletopssss mustahil untuk seseorang tu tak layan ngan internet kan. lagi-lagi yang pakai BlackBerry. ada je nak hapdet. kalau henpon cikai pon hapdet via SMS.

nak join dan bagi pendapat ?

" keep on smiling "

naikkan BE lagi yep !

jom tambah $$$ ? KLIK
tambah $$$ lagi ? klik

1 ulasan:

azrijohan berkata...

thnks join

betul jgk ea..
skrng ni dah bnyak sgt gadjet utk surf internet...