3 Julai 2011

tiada arah tuju - 2nd day !

..... continued

kami bangun awal sebab kene anta mastermind ke putrajaya sebab dia ada seminar. berpandukan GPS kitorang pon gerak la. katanya nak gerak awal tapi takde makna ! haha. keletihan kan. siap sesat lagi walaupun guna GPS. maknanya GPS tak berapa nak membantu. haha.

lepas da anta mastermind kami bertiga mencari hala tuju berikutnya. tapi macam blur tak tau nak ke mana. ape ape pon isi perut dulu. lapo ! guna GPS lagi cari tempat makan. tapi kitorang set ke IOI Mall Puchong. padahal Alamanda ada kan ! haha. tapi kebanyakkan kedai cina. lastly lepak kat Old TOwn. ada la sejam lepak.

siap makan pegi IOI la. ingat nak tengok Sekali Lagi tapi tiket kol 1 plak. disebabkan nak amik mastermind kol 12.30 terpaksa pendam hasrat. haha. just pusing pusing IOI kira tiles. haha. menghabiskan masa belek baju, belek kasut, belek tudung, cuci mata, cari pasal dan lain lain. haha.

lebih kurang kol 12.15 gerak ke putrajaya balik. yang lawaknya kitorang lost ticket ! kelam kabut cari ticket. masing masing cari dalam beg tak jumpa. dalam poket suar pon takde. da sudah ! macam mana nih ! huhu. balik kat kete. cari lagi tak jumpa jugak ! korang tau tak tiket tu kat mana ? terselit dekat pintu kete. adoiyai. wat saspen je !

lepas amik mastermind kat putrajaya kitorang plan ke IKEA. dan akhirnya oshin berjaya rasa meatball IKEA yang cik epal selalu sebut sebut tu. siyes sedap ! rasa nak pegi lagi and makan ! haha. *tak snap pic pon* siap makan dok pk nak ke mana lagi. haha. sian kitorang kan. takde hala tuju ! jalan jap dalam IKEA lepas tu seberang jalan ke The Curve. cuci mata memenatkan kaki. sampai tingkat atas nampak kusi urut ! apa lagi bersusun la 4-4 atas kusi mengurut badan masing masing yang keletihan. haha.

da penat merayap kitorang amik keputusan balik ke Nilai semula. sebelum tu anta sorang kawan ke hotel sebab dia ada date ngan asben tersayang. hihi. pengantin baru kan. bagi can la kat depa. lepas anta terus ke Nilai. malam konon konon nak ke KLIA tengok kapal terbang tapi tak pegi pon. haha. pegi dalam mimpi. hoho. masing masing letih campur perut penuh sebab makan yang sangat banyak. hoho.

...... to be continued

naikkan BE lagi yep !

jom tambah $$$ ? KLIK
tambah $$$ lagi ? klik

Tiada ulasan: