7 Jun 2011

Special Entry buat Blogger dari Segmen Tukar Sama Suka BA

assalamualaikum

oke ni cik oshin na list kan blogger yang sudi menukar link ngan cik oshin. dan sesiapa yang meninggalkan tapak kat sini automatik cik oshin akan terus masukkan dalam list. takde had oke !

ni senarai yang ada  :-)  thanks
  1. http://hujanmakinlebat.blogspot.com
  2. http://magentalabel.blogspot.com
  3. http://bibie-mumui.blogspot.com
  4. http://paksyahot.blogspot.com
  5. http://lulu-pages.blogspot.com
  6. http://sabrinaazhar.blogspot.com
  7. http://adzriel.blogspot.com
  8. http://www.tehuzz.com
  9. http://www.lailyqaisyirah.com
  10. http://cahayakeharumanku.blogspot.com
  11. http://blogfarha.blogspot.com
  12. http://eiz1004.upprofits.com
  13. http://ceriterahmad.blogspot.com
  14. http://nazirulhazwanws.blogspot.com
  15. http://sayapencintahijau.blogspot.com
  16. http://qasehsaifudin.blogspot.com/
  17. http://www.my-shopping2u.com
  18. http://zusazali.blogspot.com
  19. http://anakgadischot.blogspot.com
  20. ciklaili.com
ada lagi yang berminat ? sila tinggalkan jejak kat peti besi cik oshin oke :)
kalau ada yang tinggalkan tapak kat entry NI tapi oshin tak senaraikan sila inform k. takut terlepas pandang. thanks guys :-)

14 ulasan:

Belog MTT berkata...

Blog ni ada di bloglist MTT...Tapi MTT tiada di sini..HAHA

Belog MTT berkata...

Nnngeee~ Ada la tak perasan.. Tu la mengantok sangat..HEHE <----Malu :p

Salbiah Zakeri berkata...

http://sayapencintahijau.blogspot.com

eheee...tq :)

Lulu caldina berkata...

;)

osHin berkata...

@MTT : mana boleh takde...blog MTT salah satu yg wajib oshin jenguk sebab sentiasa hapdet segmen dari BA dan entry pon menarik

@salbiah : akan di listkan :)

@lulu : :)

MISS QASEH SAIFUDIN berkata...

wwuaaaa..nape kita xde?..huhu

osHin berkata...

tak tinggalkan link eh...patut tak pasan hihi oke da letak

shopping2u berkata...

blog ni ada di niena punya blog.. tpi niena pnye xde pn kt sni hehehe

shopping2u berkata...

http://www.my-shopping2u.com

'CikMimiEy' berkata...

ten , ten !!
tenkiu cik osHin !! hehe

CM pon dah list belog CO kat bloggers suka sama suka tue . huhu

Tehuzz berkata...

okeh, TQ ye... :D

fRaMe+LenSeS berkata...

Cik Oshin, Maceh sudi invite. Nadh dah masukkan kamu dalam list Nadh.

zuwaidah berkata...

blog oshin ada dlm bloglist kak zu tapi kak zu punya tak ada hehehehhe
tak pe...leh tukar link tak?

http://zusazali.blogspot.com

osHin berkata...

akan dihapdet !