6 Jun 2011

Angry Bird buat aku lagi ANGRY !!!

assalamualaikum

korang mesti penah tengok gambar bawah ni kan ???


game Angry Bird yang jadi kegilaan sekarang nih ! dan cik oshin baru terjebak arini !

tapi dengan demmmm nya. sampai part ni asik tak lepas jep. hadoi. makin tension aku !

tolonggggggggg !!!

5 ulasan:

peep berkata...

saya da mng sume dahh. haha :P

Lulu caldina berkata...

hoho lulu pun dah tersampuk dgn game ni sejak malam tadi...

blog ni dalam lulu-pages :)

aeda berkata...

saya tak menang lagi...huhuhu...

wanie misa amane berkata...

hahaha. tension kan kalau ta lepas. haha sebab tu nama ye angry bird. kadang2 burung yg ye kasi ta sesuai na pecahkan tembok tuh -,-

osHin berkata...

tau takpe...tp kene la cari spot yg sesuai camne nk bg die pecahkan tembok tu...