7 Jun 2011

The Perodua Auditions !!!

korang perasan tak iklan perodua yang dok menari-nari kat atas kiri bawah blog korang tuh. hihi. oshin na join ta pandai mana. nyanyi ? dalam jamban leh la. menari ? zapin boleh la sesikit tapi da lama tinggal. da keras kejung kaki nih. haha. berlakon ? lagila failed ! muka tak pan-asian untuk jadi pelakon. haha. sesapa yang minat meh tengok oke.

1. kene la LIKE page PERODUA kat SINI
2. kat situ ada pilihan korang nak pilih.


3. kalau na tau camne nak join pilih ' How to Join'


4. nak tau hadiah ??? gempak beb !!!


so tunggu apa lagi !!! hanya dengan video pendek yang anda buat dengan lakonan ? nyanyian ? tarian ? boleh merebut hadiah Grand Prize RM10000 dan jugak IPAD2 !!! pehhhhh meleleh air liur tengok hadiah die T_T


1 ulasan:

tia @ Ini Kisah Tia berkata...

ohh iklan tuh duk joget2 dekat blog Tia . mwahahaa XD

Tak Payah Susahkan Diri