26 Jun 2011

sayang tapi terpaksa =_="

pehal la plak ni kene paksa-paksa. kalau da sayang tu kene la sukarela. takleh nak paksa rela kan. ish ish. apa nak jadi nih. huhu.

oke. cut the crap ~~~~~

ini sumer pasal no tipon oshin. oshin kan pakai dua no. satu Maxis satu Celcom. dua-dua no ni oshin sayang gile babeng. haha. sebab cantik no die. sapa yang penah hantar parcel kat oshin tau la cantik ke tak no tu kan. hihi.

tapi mulai esok oshin terpaksa disabled kan satu no. iaitu no Maxis. sebab ada perkara yang membuatkan oshin terpaksa lepaskan no cantik tu. oshin rimas diganggu manusia yang desperate macam orang mati anak. kalau da orang tak balas mesej and jawab call tu paham-paham la kan. ni dok nak mesej and call banyak kali.

hish ganggu ketenteraman betol. huhu. so oshin pon amik keputusan tukar no. huhu. ikutkan da malas nak tukar-tukar nih. tapi niat tolong orang da jadi kesusahan pada diri sendiri. takpela. benda da jadi kan. semoga dia bahagia. so malam tadi oshin pon mesej la kawan-kawan rapat tentang bertukarnya no baru ni.

yang tak leh blah siap ada yang cakap mahal nak mesej ngan call. sebab oshin tukar pada DIGI. haha. berpaling arah ! maaf ler Maxis. *tapi tetap on sekali sekala* tapi kan. apa yang diorang cakap tu takde kene mengena pon sebab masa oshin pakai Maxis bukannya diorang ada call @ mesej pon. so apa yang menyusahkan. ceh. ape pon tak bley.


maka secara rasminya oshin nak jadi kekasih pada encik Digi pulak. lagi la tengah promo download Opera Mini free kan. haha. tapi Celcom tetap sejati dalam diri. cewahhhh !!! *klik la iklan Celcom oshin ye* hihi BE tu !!!

5 ulasan:

Cik Kamoo berkata...

wah banyaknye rangkaian line hp dia ... semua diambik he he he

osHin berkata...

hahaha sebenarnya mula2 pakai celcom...first no...lepas tu baru pakai maxis...lama gak dekat 7 tahun pakai 2-2 nih...skang baru tukar...

Abang Stalker berkata...

Digi Easy terbaik la..abg topup rm5 pun x abes2 smpai expired tau.gayut free 3 number.even no tu berlainan talian.means celcom or wht so ever. :)

EZAN IDMA berkata...

byknye pakai nombor!

osHin berkata...

abg stalker : DIGI mmg tgh jimat sume bnda kan...kalau celcom suka bg benefit...tu yg suka...hihi

ezan : tetap 2 no smpai bila2...hihi