21 Jun 2011

perkara yang PERLU dibuat bila RINDUKAN seseorang

oke kali ni oshin nak bagi tips macam mana nak buat kalau tengah RINDUKAN seseorang....

1. kalau ada gambar si dia, tenung gambar puas-puas sampai rasa tertembus ke belakang.

2. buat misscall banyak kali sampai dia hati panas. kalau dia call kata la i rindu. kompem sejuk terus hati dia kan. hihi.

3. mesej kat si dia kata " i saje je kacau u. bukan sebab rindu kat u tapi i MISS u so much " <-- ayat takleh blah.

4. pergi buat suprise kat si dia. datang la time rehat kan. kalau waktu ofis kene rembat plak ngan big boss.

5. amik video sendiri (bukan video lucah oke). cakap la yang korang rindu kat si dia. pastu send kat dia oke !

6. buat yang PJJ plak. buat 3g je la kan. kalau takde webcam ke. zaman da teknologi kan. hihi.

tips sementara dulu. kalau ada lagi nanti oshin bagitau oke !

5 ulasan:

MISS QASEH SAIFUDIN berkata...

hehe..daa selalu buat macam ni..hihihi..cuma num 4 ngan 5 tu je xpenah buat lagi..

Farah Shamsudin berkata...

good tips dear..

osHin berkata...

qaseh : ce try hihi

farah : mengisi masa lapang ;)

kirani+mia berkata...

xpenah try ag..nt nk wat..heee~

osHin berkata...

sila2...jgn ketinggalan hihi