26 Mei 2011

Segmen #1 : Blogger Kenal Blogger- Aktiviti 3

Chegu Zubir

segmen sebelum ni semuanya cik oshin terlepas. sama ada masa tu da tido atau pon memang tak on9. huhu. jadi cik oshin tak nak terlepas lagi. hehe. napa cik oshin nak join ?

sebabnya apa yang c.z buat ni salah satu cara untuk kita lebih kenal seseorang blogger tu selain dapat bertukar pendapat tentang blog, entry, design dan lain-lain.

kiranya takdelah pening lalat sorang-sorang kan. hihi. oke tak ?

buat sesapa yang nak join tu leh klik banner atas tu ataupun kat sini oke :-)

p/s : nak beli hadiah untuk ayah sempena Father's Day ? jom tengok SINI. cantik-cantik tau :)

Tiada ulasan: