30 Mei 2011

i Luv EF and Salma !!!

assalamualaikum......

wah..sume hapdet pasal mentor yang baru abis tadi kan. cik oshin pon nak mencelah gigi nih. haha. cik oshin merupakan salah sorang peminat setia Erra Fazira (EF) tau. hihi. *bukan sebab dia juara baru nak minat oke !.

dari sekolah rendah dulu memang cik oshin da minat sangat kat dia. sebab die sangat cantik dan gojes. dulu masa skola rendah. ada sorang cikgu ni panggil cik oshin 'erra'. haha. *perasan kejap masa tu.

cik oshin ingat lagi masa tu first time nak jumpa erra first time. slalu tgok dalam tv jep. kebetulan ada jom heboh kat JB dan cik oshin pergi ngan family. walaupun orang bersesak cik oshin tetap jugak menyelit sebab nak tgok EF secara dekat.

orang yang paling depan beruntung la sebab dapat gmbr ngan EF. bila da nak sampai turn cik oshin MC wat announce just amik gambar dari jauh je. kalau sorang2 nak amik gambar lambat la EF nak balik sbb dia ada show lain kot masa tu. so cik oshin gunakan peluang yang ada (diri paling depan masa ni). cik oshin amik gambar dia banyak-banyak.

masa tu tgh pakai kamera kodak lagi. so cik oshin cuci dan simpan dalam satu album gambar EF. memang terpegun sangat2 tgok EF masa tu. cantik sangatttttt....

harap-harap satu masa nanti dapat la jumpa EF lagi secara empat mata. hihi. apepun congrats to EF and Salma atas kejuaraan Mentor malam nih. korang memang SUPERB ! paling BEST persembahan. cik oshin LOVE EF & SALMA so much. muahhh...

2 ulasan:

Cik Azizah berkata...

suka erra jugak! memang hebat protege dia salma..tahniah!

osHin berkata...

betol..betol...puas hati ngan keputusan mlm ni :)