12 Mei 2011

celebrate Mother's Day

assalamualaikum

haish. lapuk suda cerita ini. adoiyai. nda tau bha napa malas benar sia mau bukak crita nih. haha. sabahan suda. *peace !

tak banyak pon amik pic. tapi yang paling cik oshin suke bile order pizza LoVe. ngeh ngeh. eh lupe plak nak gitau. cik oshin pegi makan kat pizza hut la. hehe. sempena celebrate Mother's Day to my mum.

jom layan gambar yang seco'et nih

si baju merah : cik dila
si baju oren : my mom

belah kiri : my dad
belah kanan : my lil bro

tadaaaaa. LOVE pizza. yummy !

cik oshin tak banyak amik gambar. sebab sampai-sampai je nak ngap. perut da bunyi sebab penat tahan. petang tu pegi layan boling ngan my mom n cik dila :-)

let's eat Chupa Chup :-)

it's heaven here :)

p/s : esok cik oshin nak holiday ke kL sampai seLasa. kalo ada jumpa cik oshin tegur-tegur la eh :)

1 ulasan:

fRaMe+LenSeS berkata...

terbaik perkongsian ni. terima kasih. ;D

Nadh suka dengan blog kamu, perkongsian kamu, Jum Nadh nk pomot, join contest Aku Ingin Berubah sahabat Nadh,,.

Mungkin kita leh sama-sama sampaikan message positive pada masyarakat dengan perkongsian dalam ni plak.. :D