12 Mei 2011

cik oshin sombong ke???

assalamualaikum

semalam kan cik oshin dapat satu komen nih. huhu. urm. beliau nih tegur cik oshin. jangan jadi blogger yang sombong yep. huhu.

one question ? adakah saya seorang yang sombong ?
sila jawab dengan hati nurani yang mulia lagi suci. kalau tak suci pegi cuci ngan breeze ye. ngee.

muka sombong ke ni ?

satu hal yang cik oshin ingin jelaskan di sini. *cewah macam nak marah plak kan. takdela. memain jep. cik oshin sangat hargai mereka-mereka yang sudi singgah dan tinggalkan tapak kaki kat shoutbox and sudi jadi pengikut yang setia. cik oshin sangat-sangat berterima kasih kat korang. even cik oshin tak tinggalkan tapak kaki kat komen @ shoutbox korang tak bermakna cik oshin tak singgah.

sometimes i prefer to be a silent reader only. hehe. tapi kalo tinggalkan komen i MUST leave my id as OSHIN. takkan jadi mak anon la. don't worry k. i'll visit u later. dengan kehadiran beribu-ribu blogger sekarang ni agak susah la nak pegi melawat tapak setiap satu kan. so bila da masa lapang cik oshin akan datang and reply ur komen tu. hehe. jangan marah marah eh.

kalau boleh i want to be follower to each one of u. but dengan keadaan tenet yang sangat memalukan diri sendiri ni agak leceh untuk singgah ke setiap blog. loading nya ya ampun. sesak nafas. kalau sakit jantung tak sempat bagi ubat da jalan. haha.

ape ape pun cik oshin mintak ampun dan maaf sekiranya cik oshin ada buat silap ngan korang atau sesapa pon. i'm just an ordinary person who always make mistakes and need some guidance from all of u guys. i LoVe u all. *macam mintak undi plak kan.

let's eat Chupa Chup :-)

it's heaven here :)

p/s : esok cik oshin nak holiday ke kL sampai seLasa. kalo ada jumpa cik oshin tegur-tegur la eh :)

5 ulasan:

Jay berkata...

cik oshin ni xdelah sombong..peramah tau dia ni..:)

anysspunyeblog berkata...

kak oshin x sombong..hehe..

osHin berkata...

hoho thanks guys :)

zuwaidah berkata...

be happy ok, enjoy yr weekend in KL.

osHin berkata...

always hepi :)