31 Mei 2011

atok ada iPad !!!

assalamualaikum

*maaf, gambar terpaksa dikaburkan atas beberapa sebab yang tidak dapat dielakkan.

ada apa ngan beliau yep *insan dalam gambar?

beliau ni dalam lingkungan 80 tahun ke atas kot. napa cik oshin nak post pasal dia. hehe.

cik oshin sangat kagum ngan beliau nih. walaupun nampak da sangat berumur tapi macam orang sihat sepenuhnya. beliau ada perniagaan sendiri. sangat ramah.

masa cik oshin jumpa nih beliau tengah main sudoku. memang banyak la paper kat meja dia. then beramah mesra la sikit kan ngan beliau. dia kata bosan-bosan takde benda nak buat itu je la yang di ngadap hari-hari.

so tiap hari dia main sudoku. ada yang dalam paper. ada dalam buku. dan paling hot main jugak dalam IPAD. masa dia keluarkan tu cik oshin ingatkan buku apa la kan. dia kata main dalam nih. *konpius jap masa tu.

bila beliau selak je kain tutup tu terpampang IPAD depan mata. peh ! terkesima jap. hebat la atok nih. cik oshin pon tak mampu nak beli lagi. T__T beliau kata kalau da abis buat kat buku ngan paper dia main plak kat IPAD tuh. peh jeles mak.

p/s : belikan IPAD untuk cik oshin satu leh tak <-- buat kekasih hati masa depan. hihi

1 ulasan:

Farah Shamsudin berkata...

wah! hebat atok nih!!