3 Mei 2011

alongxp menggedik ngan anak dara

assalamualaikum

korang kenal tak sape alongxp tu. haha. saje buat tajuk gempak sebab alongxp yang soh buat. haha. beliau nih memang rajin blogwalking kot. sebab kat mana-mana shoutbox blogger mesti ada nama die. ngeh ngeh. entry beliau pon best gak walaupun kengkadang tu tajuk die memang 18sx. haha.

alongxp ni sangat mendambakan kritikan dan kutukan dari blogger tentang blog beliau. haha. tak caya ? cuba korang tengok kat SINI. alongxp kate kebanyakan tak berani nak komen tentang blog beliau. yang ada pon just tegur pasal font jep *cik oshin ler tuh. haha.

disebabkan alongxp nih glamer kan. cik oshin nak menumpang glamer leh ke? saje nak join bloglist alongxp nih. haha. *tolong la cik oshin. jangan nak gile glamer oke ! huhu. baiklah =.="

alongxp soh letak blog beliau dalam bloglist sendiri. *oke da letak !

facebook cik oshin ? 

twitter cik oshin ? 
cik oshin tak pandai nak tweet. tolong ajar leh tak ? ngee.

oke da siap sumer leh la link kan ke blog alongxp oke ! jom join. sampai kol 7 petang je nih. aiyo !

2 ulasan:

alongxp berkata...

mekasih join...mmm... snang citer camne nk tau gune twitter,tgk jela status2 sy kat twitter...

osHin berkata...

baiklah..nnti oshin tgok yep :)