20 Mei 2011

wa tak minat boipren lu tapi boipren lu gatal ngan wa

assalamualaikum......

kali ni nak bebel panjang sket leh tak ? eh bukan ke selama ni ko bebel memang panjang. haha. kompem korang bosan kan baca citer cik oshin yang entah pape tuh. huhu. takpela. memang suke taip je. da siap taip baru pasan entry tu giler panjang. haha.

cik oshin nak sentuh satu hal nih. yang terjadi dalam fb. rasanya korang pon sama kot. sesetengah orang fb tu hanya untuk certain people je kan. especially orang-orang yang memang kita da kenal secara berdepan. bukan secara kebetulan. macam mana plak ngan orang yang korang tak kenal tapi add tetibe ?

selalu jugak jadi hal macam nih. lagi-lagi bila letak gambar seksi + daring sikit. *mak tak seksi nak. haha. 80% dalam fren list minah-minah ni mesti lelaki. betul tak ? ish..ish..suka sangat tayang free show kan. lantak depa la kan.

tapi jenis cik oshin akan approve orang yang cik oshin kenal. sesapa yang tak berapa nak dikenali tu mintak maaf la yep. memang tak nak approve. tapi macam mana pulak kalau yg add tu kawan kepada kawan kita ? urmm. kalau cik oshin kenal memang approve la. tapi kalau kurang kenal akan survey dulu sapa tuan punye badan.

sebab ada antara mereka nih add cik oshin sebab nak jadi stalker orang lain. so apa yang cik oshin hapdet kat fb tu di sampaikan pada bos yang tak bergaji tuh. tak pun ada yang tak puas ati bila cik oshin baik ngan boipren dia. mesti nak add sebab nak tau cik oshin ni menggatal ke tak ngan boipren die.

eh hallo. wa tak minat la ngan boipren lu. wa bukan jenis suka-suka nak rampas orang punya. walaupun dulu boipren wa penah kene rampas. wa takkan buat hal yang sama. kalau boipren lu yang melebih wa sound direct je. wa tak nak cari pasal ngan orang. kalau lu pandai jaga boipren/tunang/suami lu. takkan la depa cari orang lain kan. Lu Pikir La Sendiri !!! *oke cik oshin da melebih. huhu.

6 ulasan:

CutieIntan berkata...

cik oshin memang best!! perangai orang ni macam-macam sikit

osHin berkata...

kita pon kene la kuatkan hati...jgn terus cair kalau ada laki mengayat kan...huhu

AenuMiza berkata...

ishh takut yer i, ayat u mcm marah benar la syg.hehe by miza

AenuMiza berkata...

anw i agree with u. by mza

osHin berkata...

hahaha i tak marah la syg...i kan budak baik...ceh...perasan betol...wakakaka

EimaruSi|ence™ berkata...

haahhahaha. rilek sudah. bf dia baik2, tudunh bukan2. klu df dia cari yang lain pon tak jadik masalah kalau gf asik carik pasal. Beware sayang!