20 April 2011

tutorial from maria elena

oke. arini cik oshin nak belajar cara-cara pakai shawl, pashmina, hijab and what so ever la yang berkaitan kan. memandangkan bb kat umah da sampai limit so tak leh nak go through kat utube tu lagi. huhu. kompem gile lembap. so cik oshin layan kat tenet ofis je la. ngee.

cik oshin cari video-video untuk pemakaian yang simple. and one of the video yang cik oshin jumpe. video dari Maria Elena nih simple gak. kenal tak sape Maria Elena. oh. she's really funny and rock gurl. beliau sorang blogger yang sempoi and penah buat vlog ngan incik Ben. jom kite usha tutorial pemakaian hijab from Maria Elena oke !


she's damn cool and funny right !

kene la tambah lagi koleksi pashmina, shawl and other things that related after this. love to try all this style. good tutorial for me and others shawl's lovers.

Tiada ulasan: