17 April 2011

tolong saya Encik Nuffnang


mesti ramai yang kenal ngan Logo kat atas kan. cik oshin memang kenal. *baru je nak berkenalan dalam-dalam. ngee. bukan apa. cik oshin tengok kawan-kawan sumer bile cakap pasal Encik Nuffnang ni macam meriah tau. pasal dapat BE la, ME la. cik oshin ada jugak try ikut macam yang Encik Nuffnang ni suruh. tapi macam takde ape-ape. haha. cian cik oshin kan.

ada jugak blogger yang sudi buat tutorial pasal Encik Nuffnang ni. cik oshin faham la sikit-sikit. cuma yang cik oshin konpius kan. camne iklan-iklan tu boleh masuk dalam akaun diorang. *adoi kelampian cik oshin makin tinggi. kalau UV tu tak sampai 20 ke atas. memang diorang tak kira eh.

maaf la yek. cik oshin memang slow sikit bab ni. tak faham sangat BE tu apa. ME tu apa. kene terang satu persatu. haha. mesti bengang je Encik Nuffnang dapat customer cam cik oshin ni kan. :D

2 ulasan:

Parapara Sapura berkata...

membalas kunjungan gegar cik oshin :) nuffnang.. teruskan mencari.. saya pun sama.. cari2 tak jumpa lagi ni..

osHin berkata...

mencari tu banyak tapi nak memahamkan tu adoiyai...huhu