17 April 2011

cara mudah dapat backlink sebanyak 6,103,515,625 !

salam. nampak menarik tak topik kali ni. cik oshin dapat tips ni dari Josrevolution. Jom study sesame yep. :)


1. Tulis posting artikel seperti posting ini, atau copy-paste artikel ini. Kemudian beri tajuk yang menarik.

2. korang hanya cuma meletakkan Link URL di bawah ini untuk artikel yang anda tuliskan dalam blog / web anda.




14.
josrecalution2011
15.
Cik OShin

PERATURAN!!!
1. Sebelum korang  meletakkan web-web di atas di komuniti Link URL ke posting web / blog anda, sila hapuskan link nombor 1.

2. Selepas itu pindahkan Link no.2 menjadi no.1, yang No.3 jadi No.2, yang No.4 jadi No.3 dan seterusnya.

3. Setelah itu masukkan link anda di urutan bawah (No.15).

***So urutannya jadi mcm nie...

1. Bila Aku Menulis Blog

2. ~ApekpunyaBlog~

3. My Big Family & Friends

4. ABCMILO

5. matdin (orang paling terkenal hehe…)

6. MSR @Blogger

7. tengku nizam

8. mizz shizu

9. Myself V3 Me &

10. Blog Hanz

11.BeMie's WoRLd
12. Farah Shafiqah

13. Mok&Sons

14.josrevalution2011

15.blog korang 

4. Ingat! Jangan Ubah urutan daftar link itu. Jika setiap blogger mengikuti formula tersebut, maka bakal menghasilkan backlink seperti berikut:

Bila posisi anda pada no.15, jumlah backlink = 1
Posisi no.14, Jumlah backlink = 5
Posisi no.13, Jumlah backlink = 25
Posisi no.12, Jumlah backlink = 125
Posisi no.11, Jumlah backlink = 625
Posisi no.10, Jumlah backlink = 3,125
Posisi no.9, Jumlah backlink = 15,625
Posisi no.8, Jumlah backlink = 78,125
Posisi no.7, Jumlah backlink = 390,625
Posisi no.6, Jumlah backlink = 1,953,125
Posisi no.5, Jumlah backlink = 9,765,625
Posisi no.4, Jumlah backlink = 48,828,125
Posisi no.3, Jumlah backlink = 244,140,625
Posisi no.2, Jumlah backlink = 1,220,703,125
Posisi no.1, Jumlah backlink = 6,103,515,625

Kita sama-sama cuba jaya okk….
Selamat mencuba!!!

***Ingat...jangan menipu...tolong menolong sesama rakan blogger untuk mendapat trafik yang banyak... Pastu Jgn Lupa promote link entry ni.. kt member2 korang.. lagi byk lagi bagus.. kalau sehari promote kat 100 blog mungkin yg buat 10% jer maknenya dalam 10 org yg buat... ingat lagi byk backlink kiter... lagi tinggi ranking kiter kat google..

2 ulasan:

Tengku Nizam berkata...

bgs tips ni , tp blog sy da ada kat no 6 tuh , hehehe .. salam perkenalan .. dari blog ben , no kumpulan 3 no AHLI 29 , heehheehe. dtg follow sekali . huhu

Wafiy Suzly berkata...

adei, tak faham,singgah kembali..