29 April 2011

ragam blogger

assalamualaikum

hari ni cik oshin nak mengupas sikit la yep pasal ragam blogger. macam-macam gaya cik oshin tengok sepanjang ber BW kat blog-blog yang cantik-cantik.

1. kalau yang girl suke tepek gambar comel-comel dan gedabak-gedabak

2. kalau lelaki suke letak gadget ape-ape ntah kan

3. kalau girl suke cite tentang diri sendiri, family, kawan-kawan, tutorial dan gosip. *cik oshin pon gitu gak. haha.

4. kalau lelaki ada yang cite politik, isu semasa, pendapat dan lain-lain.

5. suke cantikkan blog masing-masing.

6. ada yang kelakar, suke marah-marah, merepek tak tentu hala *ni cik oshin je.

p/s : jangan marah yep sume...ni cume pandangan cik oshin je ^__^

4 ulasan:

ilanilyana berkata...

btol2, mcm2 la ragamnye. hehe. sy pun sama jek.

CutieIntan berkata...

setuju cik oshn..asalakan kita tak jadi blogger yang bebukan dah la..at least something yang baik kita dapat share..yang tak bek tu untuk sempadan orang agar tak buat cm tu..toi dak

osHin berkata...

yup...sama-sama la kite perbaiki diri ke arah yang lebih baik...kalau ada ilmu jangan segan silu berkongsi sama-sama antara kita...

Farah Shamsudin berkata...

samela saya pun..heheeee