13 April 2011

My Lucky Follower Oleh Aku Awekelantan 1st GIVEAWAY

ni segmen akhir untuk arini yep. *da layu mata ni tapi menggagahkan jugak pasang lidi bagi nampak tulisan kat entry nih. haha.


agak seksi bibir u. ahaks. *saye bukan tergoda yep.

jom la join segmen nih. nak tau ape syarat die. *mintak izin di salin dan tampal yep :)

1) Terbuka kepada semua FOLLOWER Aku Awekelantan (Yang nak join kena jadi follower untuk dapatkan title MY LUCKY Follower tu) 

2) Buat Entry Simple pasal giveaway ini iaitu "My Lucky Follower Oleh Aku Awekelantan 1st GIVEAWAY" & crite skit ler pasal giveaway ni. 

3) Copy & Paste banner kat atas ni dan letak dalam entry & side bar uols **jangan lupe link kan balik ke entry ni 

4) Tag sekurangnye 2 org kawan uols..lebih pun boleh jugak, lagi ramai lagi meriah

5) Akhir skali..letak ler link uols kat dlm comment entry ni..senang ler Nor nak terjah nnt.. 

siap ada hadiah lagi tau ! menarik nih !

HADIAH


3 PEMENANG akan dipilih secara cabutan bertuah.

1 PEMENANG UTAMA akan mendapat Rangkaian Mekap Avon iaitu Simply Pretty+Nor edit gambar die secara PERCUMA **best kan??

2 PEMENANG SAGUHATI plak Nor akan edit Gambar dorg pun secara PERCUMA

nak join tapi tak tau url? sile picit nama NOR nanti terus kuar page die. ngee.

lupe plak nak tag kawan saye. sape yang bertuah yep.

kalau awak baik hati jom tekan sini *klik*

1 ulasan:

Cik Puan Nor berkata...

salam..TQ join GA kite..gus luck yer

pst-->seksi meksi bibirku..huhu..opssss terlebih sudahh