14 April 2011

single or couple

kali ni cik oshin nak buat cite tentang single and couple

ada apa ngan single ?

- time single leh pegi mana-mana je tanpa kongkongan
- takde orang nak jeles-meles
- takyah nak anta mesej jiwang tiap pagi petang siang malam
- topup pon tak banyak. sebulan rm10 pon cukup kot. haha.
- boleh shopping ikut suke ati
- leh kawan ngan sapa-sapa pon

ada apa ngan couple ?

- ada orang sayang and jaga
- sentiasa diberi perhatian. ala-ala anak manja tu
- nak pegi mana-mana ada orang leh anta kan. *khusus buat yang ada kenderaan je la.
- pegi mana-mana ada orang teman. *oh romantiknya. bwekk.
- nak makan pon berdua. *romantik lagi. erk.

kesimpulannya : aku pon tau tau la nak kate ape. sebab dua-dua ada pro and cons. cume bagi cik oshin yang SingLe and AvaiLabLe nih tak kisah pape la. *tapi kadang-kadang sunyi. haha.

kalau awak baik hati jom pegi kat sini. *klik*

2 ulasan:

Siti nAdiA (NaSz) berkata...

dua2 ade kelmhn dh kekurgn..
kite yg tntukn mn yg terbaik..dan jika dh pilh..buat la sesutu tuk jdkn lbh baik..ehhe

osHin berkata...

betul...betul...
kalo rasa itu yg terbaik kene la jaga kan...jgn ikut emosi sndiri je...