24 April 2011

makhluk Tuhan paling seksi !!!

assalamualaikum !

meh cini. dekat sikit. dekat lagi. lagi dekat. sikit lagi. ops. jauh sikit. jangan la gesel-gesel ngan cik oshin. aish buntal nih. haha. *mode gedik di situ. cik oshin nak ce cite nih. gosip pon boleh la kan.

al kisah nya cenggini. ada la segelintir mahkluk Tuhan paling seksi dalam pesbuk cik oshin nih. tak tau la ape masalah beliau nih kan. macam nak cari pasal je tiap masa. cik oshin pon tak paham la. ada je point die nak kondem and perli-perli cik oshin :(

cik oshin tak penah nak kacau hidup die. tak penah nak amik kisah hal rumah tangga dia. tak penah ngendap apa ada dalam kain die. tapi die suke sangat masuk celah tingkap umah cik oshin. entah ape yang dia cari pon cik oshin tak paham.

bile cik oshin sibuk update status kat pesbuk. beliau nih perli la. online je 24 jam ko nih. tak bosan ke. ek eleh. pesbuk aku ikut suke aku la. yang ko sibuk sangat nape. tak suke hide wall takpun REMOVE dari fren list. abes cite !

bile cik oshin da fedap ngan pesbuk tu. maka pesbuk da jadi anak terpinggir la kan. sebab cik oshin da ada blog comel nih. *comel ke? ahaks. so terdiam la segelintir makhluk Tuhan nih. tapi masih jugak cari point nak perli cik oshin. bukan setakat hapdet status je die perli sampai ke isi dalam-dalam pon nak kisah. ada masalah ke beliau nih. cik oshin tak paham la.

cik oshin suke buat status secara umum. tak semestinya dalam 700 lebih dalam fren list orang yang cik oshin maksudkan. tapi makhluk seksi nih selalu tersentap. entah ape-ape. nak gelak pon ada. adoiyai. lantak pi la ngan hang. malas da nak layan orang-orang cenggini.

p/s : ape masalah ko ngan aku eh. aku tak kaco hidup ko jadi tak yah la sibuk-sibuk hal orang. jaga kain dalam ngan seluar dalam sendiri sudah !

3 ulasan:

cik bAtu berkata...

hahaha....pedulik kan org macm tu...bior je die...

the phantom kid berkata...

biar kan je oshin..buat x taw..pape pon..jap nak promote..

" aku la makhluk Tuhan yang t'cipta yang paling ensem"

hahahha..XD

osHin berkata...

cb : makin menjadi-jadi plak perangai die tu...huhu

tpk : ensem kew hahaha