3 April 2011

:: KoteX Contest ::



hai korang ! urm.. ape nak cakap ek. cam malu pon ada. muahaha. 

ni first time nak cuba-cuba segala contest yang ada. saje wat keje kejam gile sket. haha. aku jumpe contest ni dalam blog cik epal yang glamer tuh. hee. da bape kali aku nampak tapi cam buat tak tau je la. tapi lama-lama perasaan ni cam tertarik-tarik plak untuk tengok contest ape. ngee. so aku pon klik la link dia n first thing sebagai tanda sokongan aku pon VOTE la cik epal yang cun nih. hehe.

pastu saje la main picit tekan tekan link kat page tuh. tibe-tibe je rasa nak join contest nih. haha. so bila da join ni kene la buat campaign. hamboi ! cam nak pilihan raya la pulak kan. haha. apa kata korang yang cantik ensem manis berbudi bahasa ni klik sini pastu cari nama Oshin Iera dan VOTE la aku ea. ^__^

terima kasih daun keladi,
VOTE la banyak-banyak lagi ea.

haha. aku letak gambar ni kalau korang nak tengok la.


VOTE OSHIN IERA !!!!!

2 ulasan:

ada mokhtar berkata...

good luck =)

osHin berkata...

tq ada :)

jgn lupe vote ea..ngee