19 April 2011

kelebihan Celcom Prepaid

sapa kat sini yang pakai Celcom ? best tak pakai Celcom ? hehe. cik Oshin pon pakai Celcom. tapi pakai jugak Maxis. haha. tapi cik Oshin nak bagitau kelebihan pakai Celcom nih. memandangkan cik oshin pakai prepaid kan. jadi cite pasal celcom prepaid je la ye.


kelebihan Celcom Prepaid :-

1. semakin banyak tambah nilai, semakin tinggi bonus kite dapat. contohnya la : kalau dalam sebulan tu penggunaan kite dalam RM50 - RM150 (kalau tak silap la) bulan seterusnya kite akan dapat bonus kredit 3%. lagi banyak penggunaan akan dapat 5% bonus. cik oshin da banyak kali dapat. ada sampai rm20 kredit free cik oshin dapat. hehe.

2. bonus harijadi. dapat free call and free mesej selama seminggu. *untuk 8pax/15pax la.

3. sekarang ni ada promosi. tiap kali tambah nilai rm10 untuk beberapa kali akan dapat macam-macam bonus. antaranya free call 60 minit. free kredit rm10. free 200 sms.

4. semakin banyak kite reload peluang untuk menang wang tunai sebanyak RM8888 *ada can tak untuk cik oshin. hehe

5. panggilan dan sms ke nombor 8pax/15pax lebih murah dan menjimatkan. kadang-kadang tu rm10 boleh sampai sejam. *cik oshin penah buat tau.

senang kata memang berbaloi la pakai prepaid celcom nih. hehe. nak no cik oshin? erm. tak dapat la kot. ni no private utk certain people je. yang lagi satu tu oke kot. haha. gurau je pon :)

7 ulasan:

Farah Shamsudin berkata...

yer ke?saya guna maxis & digi je..

osHin berkata...

cik oshin guna maxis and celcom...digi masih lom berjaya ketuk pintu hati nih...hehe

nick_riena berkata...

saya pon pakai celcom gak skrg ni...slalu la dapat bonus yag 3% tue...hehe...dulu pakai maxis...

erm..digi sy xguna lagi tapi adik sy guna digi easy...xsilap leh aktif 3 no..n no2 tue (yg diaktifkan) kite leh wat kol xkisah la bpe jam pon w'pon cdt xde..aslkn cdt tue x expired lg la..hehe

osHin berkata...

menarik gak tu...mana la tau satu ari terbukak ati nak pakai dg plak...haha

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ berkata...

cik bunga guna Digi... heheh, ...mcm promote pulak dah :p

movie The Roomate smlm best taw! ^^

tengok nie Cik Bunga di GSC bersama Nuffnang blogger

Cik Eliza berkata...

sy guna celcom upax , then , kredit kene tolak jek, huhu!

osHin berkata...

cik bunga : ape kelebihan pakai digi ?? meh kongsi..ngee

cik eliza : bukan ke upax lagi murah??