27 April 2011

blog cik oshin bosan !!!

assalamualaikum !!!


korang nampak tak ape yang cik oshin nampak ?

cenggini ler cite nye kan. cik oshin ada buat poll a.k.a undian kat belog tak comel nih. huhu. saje la nak tengok pendapat readers kan tentang entry yang cik oshin bebel ari-ari.

tetibe tadi tergerak hati nak tengok. ada satu undian jep. haha. dengan hati yang kembang kempis tengok la result nye. peh. tak kusangka tak kuduga. readers yang baik hati ni kate blog cik oshin MEMBOSANKAN !!!

adoiyai cemana nak buat jadi tak bosan nih. ape pendapat readers yang lain. kalau betul memang bosan kenela cik oshin tukar style kan. tapi cam tak best la. sebab tak jadi diri sendiri. huhu.

sama jep cam FB tu. blog ni kite punye jadi terpulang pada kite nak tulis ape kan. kalau nak ikut perasaan setiap sorang readers pengsan + botak licin la kepala cik oshin lepas nih. haha.

p/s : terima kasih kepada pengundi yang baik hati. tanpa anda maka tak sedar la cik oshin yang blog ni sememangnya membosankan. haha.

Tiada ulasan: