26 April 2011

segmen review dalam review

assalamualaikum

hait ! hampir cik oshin terlupe pasal segmen nih. haha. nasib baik ada cik anyss nih tinggalkan tapak kaki kat komen cik oshin. kalau tak memang tak perasan. thanks dear.

oke jom kite terjah blog mereka oke ! kite review sambil bagi point bernas untuk mereka :)


buat cik anyss ni. overall da oke. tulisan jelas. simple and menarik cume kan header cam kurang umph la dear. hehe. cube tambah corak-corak sikit ker. sebab background da plain header kasi up sket oke! ^__^


adik eka punye plak yep. my opinion la yep. header adik da cantik cume kalau boleh bagi clear sket tulisan nye. akak macam pening-pening penyu tengok header tu. haha. maaf ye. lagi satu cara tulis entry elakkan tulis huruf besar campur huruf kecik. tambah lagi pening penyu orang lain baca dik. *tak penat ke tukar-tukar style ni. hehe. btw pink is nice ! i LOVE it.


tuan punye tanah ni menggelarkan diri sebagai alongxp. ngeh ngeh. anak sulong ke. suke tengok header beliau. mesti barang-barang kesukaan dan ada sentimental value. *betul ke. ehehe. everything looks oke but one thing lar. cik oshin rasa kalau besarkan sikit font tulisan tu lagi cantik. orang rabun cam cik oshin ni kalau bukak spek kene pakai kanta pembesar tu. haha. jangan marah.

setiap orang ada kekurangan dan kelebihan. cik oshin pon macam tu jugak. jadi kalau ada ape-ape kurang dalam blog ni sudi-sudi la bagi pendapat oke ! salam kenal untuk semua :)

6 ulasan:

^^eKaTiKaH^^ berkata...

huhu..
thanks kak review blog eka..
header 2 sebenarnye ok jew kak..
myb dye lom hbs loading kot...
bab tulisan 2,,hehe..sajew wat mcm 2..dah TERbiase...=)
bdw thanks yew kak..

anysspunyeblog berkata...

thanks cik oshin..segala komen akan dipertimbangkan..hehe..btw,thanks again dear..

alongxp berkata...

ok,saya da review blog u all(ceh ayat omputeh)
http://kakicandid.com/blog/2011/04/26/jom-kite-maen-o-yeaahhh/

osHin berkata...

terima kasih atas kritikan dan kutukan yg membina badan ni....hahahaha

cik oshin akan ubah la pape yg patut k...

fazRina berkata...

hi...singgah sini folo awk dr blog PW

osHin berkata...

thanks dear..akan follow balik.. :)