15 Februari 2011

.:: secret follower ::.


Tolong Diam ! ! !

kali ni aku nak citer-citer pasal pengikut rahsia atau speaking london 'secret follower' hehe. nape aku nak post entry nih. eh, blog aku kan. suke ati la nak post ape pon. haha. jangan marah. gurau je la. arini mood aku ok je. eh, ari-ari pon oke kan. mane ada tak oke. kalo bendera jepun naik pon aku oke je. haha. tapi kawan-kawan selalu pk bile aku naik angin (eh, leh ke kite naik atas angin? haha) maknanya bendera jepun aku da dibukak. haha. ape punye pikiran la korang ni. tak semestinya bile orang pompuan marah maknanye bendera tu berkibar. ada jugak yang tetibe naik angin sebab orang buat hal. don't think nothing-nothing tau. haha.

eh, lari topik nih. sori ^__^

aku rasa korang pon tau kan dalam blogger nih kite leh set status kalo nak follow blog seseorang. sama ada kite nak open (kira die nampak la muke kite yang konon comel tuh) atau misteri (kite tak tau sape die). kalo yang open tu takde masalah sangat kan. yang jadi persoalan follower misteri nih.


Dia tak tinggalkan jejak langsung !!!

kenapa dia jadi secret follower eh? ni antara sebab-sebab die kot :-
  1. malu nak ngaku yang die follow blog aku
  2. tak nak identiti terbongkar
  3. saje nak skodeng ape aku tulis
  4. leh la sebar cite kat orang lain tentang aku ngan mudah sebab aku tak tau sape die. btol x?
  5. memang suke jadi secret follower
  6. da takde keje
tapi sape pon yang jadi secret follower tu terima kasih la sebab sudi jadi follower blog aku yang tak bape nak cantik pon. haha. ape yang aku bebel pon tak menarik mana. saje mengisi masa lapang yang sememangnya lapang. kononnya la. tapi satu nasihat aku (satu amaran jugak la. hehe) jangan suke-suki nak jadi radio atau wartawan tak berbayar plak kalau baca ape-ape yang aku tulis nih. sebab orang sekarang ni tak leh nak tengok orang lain senang. kadang-kadang kite ni menulis tentang diri kite. tapi bila die baca terasa macam kite ni cakap pasal die. haha.

dari citer hal orang baik aku citer hal aku. haha. tapi takleh citer sangat. nanti orang kata gedik and mengada-ngada. post diri sendiri kat orang lebih-lebih. haha. ada aku kisah? kalau aku tak mengacau jangan dok menempel nak tau hal kain dalam orang k.

coret-moret : jaga kain dalam sendiri lebih baik dari jaga kain dalam orang. haha. renung-renungkan dan selamat beramal. peace !

Tiada ulasan: