15 Februari 2011

.:: ♥ baim wong ♥ ::.


cam comel je baim ngan marshanda kan

aku rasa org lain sume da lama perasan die nih. tapi aku baru perasan masa citer bukan diriku keluar kat Astro 104 tuh. ayah aku pon leh layan citer nih tau. hehe. bestnye kalo dapat laki macam watak Loki. tapi bukan yg suke marah-marah tu. sntiasa ceria dan pertahankan cinta walaupun kekasih hati pergi jauh dan hilang ingatan.

coretan baim untuk sape ntah. hehe.

skang ni plak ada 2 sinetron (ngomong indon sih...) yang baim berlakon kat tv. satu sinetron kat tv3 pukul 2. tajuk die Sejuta Cinta Marshanda. citer ni pon best gile sebab die pertahankan cinta pd awek die walaupun kononnya awek die tu adik tiri. walaupun kene paksa tunang ngan org lain die tetap tak leh tipu diri sendiri untuk trime org lain. die percaya pd kata hati sendiri. dan aku pon jenis ikot kata hati. hehe. (konon nak sama macam baim la. poyo!)

ensem bangat sih !

lagi satu cite die kat astro 104 pukul 6.30 pm. tajuk die kejora & bintang. dalam cite ni die jadi seorang yg ego tinggi dan keras kepala. tp dalam hati ada taman. hehe. memang geram gak tengok die dalam ni. tapi tetap ensem. haha. *mode : gatal + gedik !

gila bayang aku ^__^

lagi satu sebab aku rasa cam jatuh hati kat baim nih. muka die ingatkan aku pd seseorang yang paling aku syg. ada sikit-sikit la cam dia. dan aku rindu pada dia. harap-harap dia cepat sembuh dan mula buka mata and tersenyum. saya tunggu khabar dari awak. huhu.

cair hati aku tengok senyuman dia

kini hari-hari aku ditemani baim wong. haha. komfem korang nak muntah kan. muntah je la. aku tak marah pon. haha. chill *__^

ni ada sket profile pasal baim wong kesayangan ku. chewah. poyo seh !

nama : muhammad ibrahim
nama glamer :
baim wong
d.o.b :
27 april 1981
tinggi :
178cm
zodiak :
pisces
feveret kaler :
hitam
makanan :
vegetable tamarind (ape nih. huhu)

coret-moret : maklumat ni aku dapat dari sini. ape-ape pon baim wong paling ensem la! haha.

1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

What's up to every body, it's my first go to see of this weblog; this webpage carries awesome and in fact excellent information
in support of visitors.

Here is my website Environmental Solutions Association In approved to teach nationwide and online Vehicle mold testing certification courses.