12 Februari 2011

.:: mesej berantai ::.

hi guys. korang penah tak dapat mesej-mesej berantai. hehe. mesej berantai tu camne? ni pendapat suke-suki aku la. haha. dulu masa zaman friendster selalu gak dapat mesej camni. tapi biasanya dalam inbox la. dalam komen takde sebab friendster dulu tak macam friendster skarang kan. kebanyakan social networking dah macam pesbuk. tiap kali kite post pape mesti ada orang komen. tak caya? cuba korang bukak balik friendster korang. da lama tak hapdet? tak dapek den nak nolong. haha.

ok la. malas nak celoteh panjang. ni aku nak bagi mesej berantai untuk korang. kalau rasa nak jawab sila la. tak jawab pon takpe. aku tak marah. kalau nak jawab lagi la aku suke. FOC tau. tak yah kuar duit pon. ngee.

Copy This To Your Status and See What People Rate You :)
  1. Crazy aka Gila (hahaha)
  2. I'd Marry You aka nak kawen ngan awak ! (how sweet. muah)
  3. Sweet aka manis
  4. Good Looking aka cantik
  5. Talkative aka mulut murai
  6. Hot aka panas
  7. Fit aka muat (agaknya la)
  8. Funny aka minah lawak
  9. Fun aka minah ceria
  10. Perfect Type aka sempurna (untuk jadi calon bini ke. haha)
  11. I Love You aka aku cinta padamu (wallah. sangat terharu)
  12. Missing You aka aku rindu kamu (ku rindu mu jua)
  13. Retarded aka terkebelakang (aku tak paham. haha)
  14. Ugly aka serius ko buruk oke! haha
  15. The Best aka terbaik wokk
  16. Naughty aka nakal
bila buat mesej camni kan pastu send kat kawan ramai-ramai, komfem penuh inbox time tu. haha. saje mengetest kawan-kawan and nak tau opinion diorang tentang kite kan. so, pilihlah yang the best oke! hehe. thanks dear. muahh.

2 ulasan:

faiz berkata...

bley try ni...heheh

IERA berkata...

sile la....hehe