11 Februari 2011

.:: cubaan pakai tudung ala-ala Dato CT ::.

ello syg. eww. agak gedik di situ. haha. anyway arini cam takde la idea sangat kan. cuma rasa nak post gaya-gaya yang tak berapa nak gedik la. haha. lately, aku suke pakai shawl berbanding tudung lycra, syria or whatsoever lah. aku rasa bile pakai tudung sarung tu cam tak kena je ngan muka aku sebab aku rasa pipi aku ni cam agak cengkung sket la. tudung sarung tu cam cantik kalo gadis pinggitan dan mak-mak datin yang gebu dan vogue da vass pakai tau. hehe. jangan marah ea. aku tengok kawan2 aku pakai cam cantik je. terletak gitu kat muka diorang. ke sebab aku ni tak pandai pilih tudung. haha. *mungkin jugak la.

so sebelum ni aku just ikut suke je nak pakai cara aku. lilit je la ikut suke. kalo rasa rimas ubah la kan. tapi aku still dalam proses survey cara-cara pakai shawl yang cantik dan kemas. aku? mestila serabut bagai. tak secomel cam ija, cik epal, dan blogger-blogger yang cantik-molek plus hot-hot spicy gitu. hehe. *hanya menyebut beberapa name oke. yg takde sowie. nanti aku sebut-sebut nama korang yep. muahxxxx.

cam tak comel je kan.

p/s : memang pon ko tak comel oke ! haha.

ni macam normal sket kot. tapi stil tak kemas. huhu

yang ni aku cam puas hati sket. rasa kemas je. haha.

p/s : tolong jangan puji diri sendiri oke ! wekkkk ;p

cubaan first ala-ala Dato' CT with new shawl baru beli seminggu lepas. haha.

p/s : shawl ni beli ngan kawan aku. harga rm20. murah kan? nanti aku update blog die oke !

memandangkan kegilaan aku tentang shawl nih. kebanyakan blog yang jual shawl aku da terjah. hehe. and ada jugak aku beli dalam alam maya nih (online oke) dan ada juga yang kat kedai. tapi kan napa kalo tengok kat blog lebih cantik dari yang ada kat kedai. padahal sama je kan. haha. so, kalo korang ada yang nak pomot shawl kat aku leh la tinggalkan jejak kaki kat sini. nanti aku singgah oke. hehe. peace no war !

2 ulasan:

Shidi Shah berkata...

cantiknya...

IERA berkata...

huhu takdela...biasa2 je...