29 Januari 2011

.:: valentine day : part 1 ::.

hi all. pekabar arini? ada sihat ka? teda sehat ka? momom ubat lar. sia jauh bha mao kasi momom ubat. muahaha. betol ka cakap sabah sia tu. da lama teda prektis bah. kalau ada salah silap mohon di ampunkan ya. oke-oke. today i would like to talk about valentine's day. but the first thing i want to tell u something about this website. actually i got this from my friend's blog. u want to know who? her name is nurihdayah a.k.a nureen a.k.a oyeen. hahaha. glamer la ko ye oyeen. muahaha. blog dia ada kat sini.

website yang aku tengok ni tentang one company yang buat gifts and presents with nice decorations on the things. ada yang da ready made and of coz kite leh reka sendiri. other than that leh jugak tambah income macam nuffnang tu. and menurut kata kawanku ini, iklan ni tak ganggu nuffnang tuh. insyaAllah. jom klik banner bawah ni kalau berminat. untuk tau cara register leh la refer kat blog kawanku ye. hehe.


PERHATIAN !!!

kalau u all nak tau la. untuk setiap orang yang klik kat banner kite tu and register kat website heartbeat nih akan dia akan dapat rm2. bayangkan kalau 10 orang klik banner and register da masuk rm20 kan. ok la tu ada jugak rezeki. then jangan risau kalau diorang just klik je and tak register. coz tiap kali diorang klik akan masuk 0.04 sen. but just for unique ip only :)

so, ape lagi korang jom la klik and register. muahahahaha. LOVE YOU !

2 ulasan:

♥ nanurinos ♥ berkata...

tQ cik iera..cayang kamu byk2!

IERA berkata...

u r most welcome =)