12 Januari 2011

.:: nilai blog aku ::.


dalam melayan kebosanan hari nie, aku saje la singgah blogger-blogger HOT kat malaysia nih..firstly of coz la blog kekasih hati keeper terhangat di pasaran KFCM iaitu ELIA...korang leh tengok blog di kat sini...then ternampak plak blog satu nih...elia panggil dia datin (free je dapat coz tolong wat kan header utk beliau) hehe blog dia kt sini plak...sweet tau blog dia...kalerfull...wee...then aku try plak satu blog mamat nih...elia pnggil dia dato...huahua ni pon hnya rekaan beliau semata-mata...hikhikhik...jgn marah ea korang...ni blog dato rekaan ni...dia buat footer for miz elia...then aku ternampak satu entry pasal nilai blog...whoaaa...terasa excited la plak nk tau bape nilai blog aku yg x berapa nak berharga sgt ni hehehe so, ini la hasilnya...
$3882.56 ???? what ??? 3K...OMG !!!! i can't believe it...bukan RM tau tapi $...hahaha kalo la betol harga blog aku nih...tukar pd RM boleh OKB aku camni...tapi leh caya ke huahuahua x tau la kan...just layankan je la... ^__^

2 ulasan:

aRe-lOnG berkata...

nice blog...just tulisan tue aku xnampak sgt la...ssh nk bace post ko nie...sebab aku kan rabun...hahaha

~osHin~ berkata...

muahahaha da nama pon aku org yg kecik, of coz la tulisan kecik muahahaha nnti aku besar kan balik ea...adeh, da bape kali org tegor hal nih...tp aku nmpk tulisan comel ni jugak yg cantik muahaha