17 Januari 2011

.:: new header ::.

setelah beberapa hari aku berdating ngan incik 'Google' akhirnya aku temui ape yang terbaik pada diri die hehe aku jumpe ape ? aku jumpe HEADER blog yang telah menarik minat aku. tetttt. korang tertipu ek. mintak ampun ! tak sengaje nak tipu hehe saje nak buat lawak yang tak berapa nak jadi.

so, ini antara header yang aku jumpe. korang tengok la ea. comel-tomel belaka ^__^

ni yang aku cuba dulu

nampak sedey ke muka saye ?

happy halloween hohoho

jom main buai hehe

ish. ish. malu la saye

p/s: kalo korang berminat nak tengok template yang lain, klik di sini oke ! banyak lagi header dia. untuk body pon ada

4 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

kak ya... susah nak bace entri sebab corak background tuh macam mengganggu sikit la...

IERA berkata...

hehe nnti nak cari background len..ni yg try je dulu...

EimaruSi|ence™ berkata...

yah,yang sekarangnya pic header mcm utk belog bakal ibu2 jer..cube yah perati betul2:)

IERA berkata...

hahaha sebab nmpk cm org preggy ekk...
ala, ni baru testing...