16 Januari 2011

.:: blog yang cantik ::.

comel tak saye ?


sedey saye. blog saye asik x jadi je. =(

adoi..camne nak buat blog yang cantik plus comel ekk. bantulah daku ni. da buntu. padahal dulu blaja kos komputer. ntah ape-ape je aku ni. hehe. bukan ape korang. da lama tinggal segala kemahiran coding-mengoding nih. tu yang macam agak blur sket. jeles gak tengok blog kengkawan dalam alam maya nih. very da cantik lar. sungguh saya jeles. tak tipu! aku jeles. hahaha. tapi takdelah jeles sampai rasa nak hack pastu burukkan blog diorang. cuma jeles and buat aku terpk camne nak buat camtu. bila tanya diorang akan cakap search la kat tenet. ye! aku da search and try apply kat blog. tapi selalu yang aku publish akan kuar ERROR! hahaha. kasihan deh lho. muahahaha very da kejam gelak sendiri kan.

bulat x mata saya :D
the first thing yg aku nak blaja kompem la buat header. kalo header menarik kompem ramai yg excited nak tengok the whole blog. serious! sebab aku macam tu. hehe. biasanya aku tengok header dia cantik kan terus rasa semangat nak baca and belek-belek blog dia. eh! boleh belek ke? muahahaha entah pape la aku kan. da tentu dalam pc mane la leh belek. baca and komen-mengomen je la. and the other thing yg aku pasan la. untuk buat blog tambah cantik, kene pandai masukkan gambar-gambar yang menarik. post plak xyah panjang pon xpe janji ada gambar yg orang kata menggambarkan 1001 citer. tol x?
jari : hah ! ko buat ye. haip. biasa dia !
meow : oh tidak ! bukan saya. mintak ampun !

3 ulasan:

sawn berkata...

Bagi saya.. blog yang cantik adalah blog yang tak berat page loadingnya cepat.

MiftahulMadihah berkata...

santek jugak belog kamu...

IERA berkata...

sawn : kalo mcm tu xleh la masuk benda yg berat2 kan coz kalo byk benda yg berat mesti lmbt loadingnye...hehe

madihah : thanks =) masih dlm proses blaja lagi ni..