8 Januari 2011

hot tempered

da lama tak conteng-monteng kan huhu tapi arini aku kepanasan sangat-sangat....mood sangat2 tak okey :(

bukannya apa..aku ni tengah demam...selsema + batuk yg agak teruk jugak larr huhu then pas amik lunch aku makan ubat...n korang mesti da tau ape effect pas aku makan ubat kan hoho aku ngantuk dan nak tido ! ! ! tapi tengah keje so mane leh tido...time org tak ramai tu dapat la aku lelap kejap walaupun x puas...sekarang ni tgh ramai budak...segan la plak nak tido huhu

disebabkan mud aku yang teruk terjejas ni apa pun yang budak-budak ni buat aku naik angin...menyembur je la keje aku hahaha serius tak leh nak kawal...rasa geram + bengang yang teramat...nasib baik anak org...kalau tak da lama makan penampar huhu sabar-sabar....nak kata tak pandai, mak bapak anta pegi sekolah bayar ribu-riban...tapi kepala tu macam ada batu tau tak ! berlagak tak tentu pasal...macam tau segala benda...mmg aku angin ngan org macam ni...suke-suki die je nak tukar pc...alasan TAKDE INTERNET ! kompem-kopem la kene serang ngan aku kan...

orang suh belajar berlagak...konon da tau segala benda kt dunia nih...sebab takde logo IE kat desktop terus kate takde tenet...hahahahaha mmg patut dapat free maki tau tak ! da kene sembur terkulat-kulat tekan button start...pastu muncul plak logo IE kat situ...diam kaku kau ! padan muka ! lain kali jgn buat hal kalau dalam otak tu kosong macam udang ! geram betol aku...ni la masalah budak terlebih belajar (konon je)....berlagak pandai...tu namanya BODOH SOMBONG tau tak ? ? ? ish...gile mengamuk aku arini T__T

p/s : perlukan ketenangan di pulau-pulau peranginan yang indah

Tiada ulasan: