10 Januari 2011

AJL 25


guys !!! kompem lepas ni kecoh pasal AJL 25 yg baru je abis dlm masa beberapa minit tadi kan...u think what i think ? yeah....very not satisfied wif the result rite ? keputusan die serius x dijangka...punyela menahan ngantuk coz i think may b FT or black n MUH or yuna b da winner but she ??? oh my GOD...tapi mungkin ini da rezeki die kan so just accept it with open heart ^__^

by the way guys...cakap tentang AJL ni kan...aku rasa cam hambar sikit la...coz pengacara die mcm agak kureng lambat kepanasan lar...last year pnye lebey gempak kot lawak diorang...but the opening almost perfect larr...i thought diorang ada buat sambungan mcm tu lagi but takde or maybe diorang kuarkan time iklan kot (yg kat rumah tgok iklan je la....) tang ni la mula rasa kebosanan yg amat....

so...aku nk listing la the winner of the night kt bawah ni....

Juara Lagu 25 : Ana Rafali
Song : Tolong Ingatkan Aku


Naib Juara AJL 25 : Black dan Meet Uncle Hussein
Song : Drama King


Tempat ketiga AJL 25 / Vokal Terbaik : Hafiz AF
Song : Noktah Cinta

Persembahan Terbaik : Faizal Tahir
Song : Hanyut
So, inilah pemenang2 nya....for me every performance from these singer are really impressed me !!! especially persembahan dari hafiz (aku igt betol2 pengsan hahaha) , FT (of coz la dia menang sbb every year AJL dia msuk mesti ada je performance gempak !!!) , stacy pon macam biasa la tarian yg menarik minat aku nih...yg lain2 pon best gak...n of coz yang paling best last part 3 diva...TokPah (sampai tertido aku tau...huhu jgn marah)...kak ZZ ngan lagu berhantu dia...n paling gempak of coz Dato' Siti...first keluar serius aku igt time die anak dara dulu...time mula2 dia nyanyi hehe sgt comel...da pndai menari walaupun ada salah step sikit hehe it's ok...bukan selalu tgok CT menari kan...ape2 pon just accept result tu dgn open hearted hahaha da mcm FBI plak broken English...shut up no shut up oke ! ^__^

2 ulasan:

KRL kaprileader berkata...

predict btol seyh!!
http://kaprileader.blogspot.com/2011/01/ramalan-ajl-saya.html

~osHin~ berkata...

mmg minat ker ngan ana rafali tu ???