4 Disember 2010

. . keboSanan . .

kwn-kwn ku syg...kalo korang boring ape korang buat ea...tlg la bg aku idea?? huhu rutin harian aku beberapa bulan dan tahun kebelakangan ni lebey kurang jek...mane la x bosan kan hehe pagi bgun mandi...wangi2 g keje..kol 8 lebey gerak kuar uma sbb keje msuk kol 9...pastu kt odis kalo xde keje (walaupun ada keje hehehe) aku ngadap pesbuk je...tgok status kengkawan n gmbr2 diorang yg cntik-mantik tu hehehe tp biasanya aku men game je...mcm2 la game aku men hehe tp paling bosan bile line tenet...ya ampunnnnn...semput mcm sesak nafas tau...mmg sakit ati...pastu bile org dtg nk gune mule la komplen...'kak, nape x dpt tenet'...aku jwb je line x ok...'bile nk ok kak'...ntah la...akak pon x tau...xde ape2 information kitorang dpt...kebetulan minggu lpas...dkt seminggu gak beberapa website kene block..antaranya pesbuk..utube..4shared..n mcm2 lg la...alasannya sbb nk kemaskini data kt sistem...n website2 ni yg buat line jd lembap...tp yg aku buat aku pelik la...lpas kene blok line tenet kt tmpt aku lg slow..mcm mati hdop x mau huhu sakit btol ati...nk bukak emel ofis pon cm siput B gerak..lembap abes la...haiya..bengang tol...so, time tu la rajin sket kan hahaha mmg xleh blah masa tu...bertambah la boring kan...dgn xde org dtg gune pc..keje plak time tu sensorang...tmbh lg bosan...balik kol 6...hohoho...kematu punggung aku dok lame2 kt ofis tu...tu la rutin aku hari2...pegi keje balik keje...mlm dok uma...x kemana-mana...mmber ramai kt KL...yg dkat2 byk da kawen...xleh ganggu...segan weh nk kacau org kawen ni...x manis...huhu tp rsenye bulan ni agk sibuk sket la...sbb akn ada hari terbuka kt ofis aku...ni tgh sibuk pk bajet ngan aktiviti nk buat...then sape nk d jmput...hohoho meriah la byk vvip dtg nnti....risau aku sbb nnti kene berucap plak masa perasmian....siotttt jek...aku siap mtk excuse xnk bg ucapan hahaha darah gemuruh weh....kang ntah ape2 la yg aku merepek msa mjlis tu...huhu tunggu dan lihat je la ea nnti...n disebabkan aku kebosanan skrg ni...aku xde idea nk taip ape...ni pon da mcm lari dri topik hahhaahaha sabor je la ea... ;p

Tiada ulasan: