28 November 2010

special edition ?

hip...hip...hore !!! nape ea arini aku rasa mcm byk bnda aku nk taip..urm...mcm2 bnda ada dlm kepala ni smpai x tau nk taip yg mana stu dulu hee ape yg pasti dlm ati ni msih keliru dan berserabut...namun aku cube utk x layan...sayu ati ni sbb terpaksa buat keputusan yg aku sebenarnya xnk buat smpai bile2...tp mnusia biasa kan..aku boleh utk x layan semua tu tp perasaan sensitif tu terlalu menebal sejak akhir2 ni especially bile melibatkan org yg aku syg n hormat...urmm...maafkan sy awk...sy xde niat nk buang awk dri hdup sy...awk akn tetap jd yg pling istimewa dlm ati sy...xde sapa leh gnti tmpt awk...awk da byk buat sy gmbira dan ktwa...sy sgt2 hargai kehadiran awk dlm hdup sy...walalupun org ckp mcm2, sy tau ati awk mcm mana...even awk penah lukakan ati sy, sy tetap anggap awk yg pling istimewa...sy mntk maaf sbb penah buat awk terasa ngan sikap sy...kdg2 sy cemburu tgok awk ngan org lain (normal kot hee)...kdg2 sy marah awk...sy x faham keadaan awk yg tgh sibuk keje...sy buat awk sakit ati...maafkan sy ye awk...bile sy bace balik msg2 yg awk bg n ym kite dri mule knal smpai skrg...sy msti tersenyum sndiri..kdg2 tu leh ketawa tibe2..hahahha nasib baik xde org msa tu..kalau ada, msti die anggp sy sewel hee...sy rindu kenangan tu tp sy kene berpijak pd bumi yg nyata...kite x mcm dulu...kite hnya kwn biasa skrg ni...sy xleh nk luah lg perasaan mcm dlu...sy xleh nk ckp sesuke ati yg sy rindu awk..sy syg awk..sy cinte awk...xleh kan? sy takut nnti awk x suke n x selesa...ye la..sy bukan sapa2 jd napa msti sy nk luah semua tu..urmm..tp bile sy x luah sy sedih...sy nangis (opss..pecah rahsia haha) sakit sgt bile pndam sume tu...tp sy cube tahan...sy luah kt kwn sy...die kata luahkan je kt awk...sy malu n segan...tp 1 hari tu sy tekad berani mati luahkan jugak kt awk...huhu...malunye masa tu walaupun sy tau awk x on9...rase tebal sgt kulit muka ni huhu esoknya awk ada ym sy...tp awk buat mcm xde pape je kan...awk tnye psl kwn awk (stiap masa pon mcm tu hee)...bile awk buat x tau, sy anggp awk mmg malas nk layan kot...hee..xpela, sy kene sedar kedudukan sy...urm...maafkan sy sbb luahkan ape2 yg x patut...sy nk tnye...tp sy tau xkan ada jwpn dri awk...awk marah ke ngan keputusan sy baru2 ni? sy mntk maaf kalau awk marah...berat sebenarnye...sy rasa bersalah ngan awk...tp sy jugak terasa ngan kata2 org sekeliling...awk penah nsht kan sy...jgn dgr ckp org...sy boleh nk pekakkan telinga sy...tp kalau kata2 org tu bwk mksud sy ni menyusahkan dan mengganggu awk, sy xleh trime...lg buat sy rase bersalah kt awk...sy xnak jd penyebab hidup awk bertambah mslh..sy xnak awk tertekan...sy xnk awk jatuh sakit lg...sy nk awk sntiasa gembira dgn hidup awk...sy selalu doakan yg terbaik utk awk...walaupun impian sy nk bersama ngan awk x tercapai...sy akn doakan awk bertemu insan yg boleh faham awk...sntiasa bersabar...boleh ada ngan awk time susah senang...syg awk seikhlas hati (bukan sbb kehenseman awk tau..hee)...dan jugak x kongkong awk...sbb sy tau awk suke kebebasan kan..hmm..smoga Allah makbulkan doa sy ni..amin...insyaAllah...dan seandainya ditakdirkan sy pergi dulu dri awk...sy nk awk tau (walaupun awk da tau kot)...sy akan sentiasa ingat awk...sy masih sayang dan cintakan awk sama mcm dulu...sy x kisah org nk ckp sy ape...muke tembok ke...pompuan x tau malu ke...ini perasaan sy..jd itu je yg sy nk awk tau...jaga diri baik2 ea...

p/s : sori kalau x suke post ni haha....ni je cara sy nk luahkan isi hati... :D

Tiada ulasan: