23 November 2010

..impian..

hype !!! how r u today ?? ada ok ka...sa teda ok bha arini..haha...test2 ckp sabah bha...phewwitt...yela..cik abe dlu org sabah...boley la sket2 nk ckp sabah ni...hee msih dlm percubaan lg...urmm..arini jiwa aku kacau lg la...serabut pale nih...niat ati tu mmg da baik la (baik ke??) tp bile da melibatkan angin puting beliung aku jugak yg kne tahan n sabar...balik2 aku jugak yg kene...bile tegur xnk trime...emm...cian aku kan...eh...aku da melalut ke lain lak...tjuk post lain...bebel bnda len..ish..ish...xley2...back to main point plzzzz....hee
aku tau dlm dunia ni sume org ada impian kan...x kire la kite ni agama ape...budaya ape...bngsa ape...kulit ape...normal atau x...msti ada impian kan...pling busok pon 1 impian....(x sopan btol bhsa..ish..ish... :D ) aku pon mcm tu gak...rasanya mcm byk je impian aku...lg2 aku ni jnis kuat berangan...ada je yg aku nk angankan...tp usaha hampeh...sekerat jalan hahaha....kalau korang igt la..post aku sblm ni ada sbut pasal 3 bnda kan...kete...master...kawen...tu antara impian2 aku larr...psl kete ngan master aku da bebel lebey kan...kali ni pasal kawen plak...korang nk bace ke?? x tkut ke nnti korang rase meluat @ nk mun....ke hee...suke ati korang la nk trus kan ke x...aku saje nk kngsi2 impian nih...x tau la tercapai ke x...insyaAllah...
ciri2 lelaki idaman??? aku x tau nk ckp mcm mana...sbb aku x suke nk letak kriteria utk cri psgn ni...tkut bile kite set sumting utk org tu then org tu xde mcm ape yg kite nak...msti susah nk trime kan...aku lebih senang ikut kata hati...ada jgak la laki2 yg try approach tp ati aku x t'bukak utk diorang huhu aku xnak kecewakan diorang...kdg2 tu aku rase xdela aku bg harapan mane...tp tibe2 je diorang kate aku da kcwakan diorang...mcm mana tuh..??? huhu no comment...ape yg pasti aku inginkan lelaki tu bersikap adil, jujur dan setia pd aku sprtimana aku buat utk die...ape yg aku buat?? mstila aku stia..jujur..syg dia sorangggggggggg je..(xde yg lain dlm ati aku tau!!!) :D aku akn sntiasa berusaha utk beri die yg terbaik spya die x rasa krg kasih syg dan cnta aku utk die...aku ni xdela romantik mane pon...x reti la mnje2 ni hahaha...tp bile aku da syg sgt kt org tu, aku akn buat la ape2 khas utk org tu...hee mcm dgn org yg aku syg sblm ni (still syg smpi skrg tau <-- really x malu...huhu) aku edit gmbr aku ngan die n letak la ayat2 jiwang hahaha masa buat tu mmg rasa segan yg amat...bile da bg nk tnggu respon lg la tebal malu aku...walaupun aku x nmpk reaksi die, aku ttap rasa malu...hee...tp die slalu puji (ikhlas x..hee) n ape yg aku dpt tau la, stiap ape brg yg aku bg, die msih smpan smpai skrg...thanks syg (erkk..xpe ke..?? )
impian perkahwinan..?? ntahla ekk..aku x tau nk buat konsep mcm mana...sbb aku tgok fesyen skrg makin lama makin vogue tau...jd rambang mate..(walaupun x tau bile nk kawen)...lgpon tgh xde BF nih...idea tu xde lg la :(...tp yg psti aku rase t'ingin sgt pakai gaun tyme kawen...cme x tau la sesuai ke x..sbb aku kn pendek hahahaha tp boleh d oter (btol x eja die? ) kan....aku tgok ramai la kwn2 aku yg kawen pkai gaun tyme ptong kek...cntik sgt...lgpon diorang jnis kulit cerah...kompem2 la cntik kan...hee aku ni ala2 kne lumur mnyk itam pon ada hahahaha tp aku nk tyme majlis kawen tu...akn jd ingatan yg pling manis utk aku seumur hidup dan ikatan perkahwinan aku sentiasa dilindungi dan diberkati Allah swt..insyaAllah...nnti smbung lg k...nk tito lerr...papai :)

Tiada ulasan: