18 Disember 2016

Status Bertukar!

Assalamualaikum,

Dah hampir sebulan lebih bertukar status. Barulah terasa nak sharing is caring dengan semua. Hehe. Tapi mostly gambar tak masuk dalam pc ni. Jadi mana yang ada saja lah Oshin share ye.

Make up by Nurul Nadiah
Oshin memang melting sangat tengok muka sendiri masa nikah ni. Haha. Over jap k. Rasa soft je solekan kawan baik Oshin ni. Nadiah ni kawan Oshin dari sejak zaman sekolah tadika lagi. Masa tunang dulu pun memang pilih dia untuk mekap. Cantik kan sentuhan dia.

Oshin dan mak
Gambar ni pulak mekap untuk bersanding. Mak Oshin pun gunakan khidmat Nadiah jugak untuk mekap. Nampak glowing gitu kan. Hehe. Gambar masa majlis akan dikongsi bila dapat dari photographer ye. Nak tengok ke suami Oshin?

Bercuti di Bukit Fraser
Inilah wajah kesayangan Oshin.. Hehe. Tak pernah sangka dan tak pernah duga, cinta pertama dulu jadi cinta keakhirnya. Inilah yang diakatakan jodoh. Semoga hubungan kami akan berkekalan hingga akhir hayat dan ke syurga bersama. In shaa Allah.

2 ulasan:

Normi Nieza berkata...

tahniah eira..:)

Bahrain berkata...

Tahniah, semoga berkekalan sehingga ke akhir hayat..