9 September 2015

Giveaway 1.0 Missdae

Klik banner untuk join!

WOW!!!

Perkara pertama yang terdetik dalam hati Oshin.

Sebab?

Hadiah dia menarik sangat-sangat.
Nak tau apa?

First Prize will win :

1 ticket to enjoy the activities in Tadom Hill Resort 



Second prize will win :

1 ticket to The Shore Malacca



Saguhati:

Features blog in bloglist.

Baru je Oshin nampak kat FB pasal Tadom Hill Resort tu.
Dah berangan okey nak ke sana.
Kalau dapat hadiah ni pun laaaaaaaaagi okey. Hiks.



Seronok kan jadi traveller ni.
Oshin berangan jugak nak buat macam ni.
Tapi sedo diri awal-awal ongkos pun melingkup.
Haha.

Jangan lupa join tau!

Tamat pada 11/09/2015

7 ulasan:

Missdae berkata...

Thank you for joining and supporting dear. Sekiranya ikut segala syarat in sha Allah ada peluang untuk menang. Hihi.


Antara yang perlu diambil kira ialah

1. Mesti join blog MissDae
2. Mesti LIKE fb Missdae
3. Mesti Follow Ig @Cheapskatetraveller.
4. Mesti post entry ke dalam blog.

Sekiranya tidak memenuhi mana2 syarat dan admin akan check secara strictly dan dengan teliti, maka peluang utk anda menang tipis.

Semoga berjaya. :)

fifi fizah (pearl) berkata...

gd luck.. singgah dr GA yg sama
http://fififizahresepi.blogspot.my/2015/09/giveaway-10-missdae.html

Mardiah Diana berkata...

Salam singgah dari GA yang sama....semoga berjaya...

http://mardiahdiana.blogspot.my/2015/09/giveaway-10-missdae.html

KhoirunAnnisyak berkata...

jalan jalan singgah sini . nysa dari GA yang sama . goodluck ! jom singgah blog nysa

http://pemilikcintahati.blogspot.my/

Eyda Sukiman berkata...

Salam Perkenalan 😄 Jalan2 singgah sini.Eyda dari segmen GA yang sama.Good Luck ! 💐💐

http://mummyhealthyvitastore.blogspot.my/2015/09/giveaway-10-missdae.html?m=0

Eina Md Ali berkata...

Hai, Eina singgah jalan2 sini, Eina dari segmen GA yang sama.

Good Luck ya :)

http://vitaminkesihatansejagat.blogspot.my/2015/09/giveaway-10-missdae.html

Syida berkata...

good luck! :) Syida dari segmen yang sama...:)