2 Julai 2015

ATM/Debit Card Fee?

Assalamualaikum,

Oshin nak tanya pendapat kawan-kawan sekalian. Pernah tak atm kad atau kad debit korang dikenakan caj? Rasanya pertama kali Oshin dikenakan caj ni. Tengok history payment sebelum ni tak pernah pulak ada caj untuk kad. Kalau credit interest adalah.


Untuk makluman, Oshin gunakan bank cimb ni. Dahlah kena caj kad tu lepas tu ada pulak GST. Adoi, macam mana lah nak buat simpanan lebih-lebih macam ni. Semua pun nak kena GST. Entah apa yang menguntungkan pun Oshin tak tau. Nampak makin menyusahkan rakyat adalah.

Mohon sesiapa yang tau pasal benda ni, share lah sikit ye. Thank you.

1 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

assalamualaikum
hr nie bz skit x sempat BW ..
singgah kejap je