10 Jun 2015

Minggu Peperiksaan

Assalamualaikum,

Nampaknya 2 minggu ni Oshin kena ngadap buku dan nota je lah. Mana tak nya minggu depan ada 2 benda nak study. Minggu satu lagi pun 2 subjek nak kena study.

Ahad ni 14/6/2015 Oshin ada paper akaun untuk final. Masih blur lagi bila buat latihan. Harap bolehlah jawab dengan baik nanti. Selasa plak ada exam online untuk PTM yang Oshin kabo semalam tu kan. Memang waktu bekerja pulak tu dia buat. Hmmm.

Minggu satu lagi paper Oshin dua hari berturut-turut. Memang menganga lah membaca buku kang. Haha. Dua paper tu Komunikasi Keorganisasian dan Keusahawanan. Belajar pun faham tak faham dah nak final. Hmmm. Redha je lah jiwa ni nak oiii.

Doakan Oshin ye boleh jawab sebaiknya.

1 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

good luck