15 Mei 2015

Rumahku, Idamanku, Syurgaku!

Assalamualaikum,

Syukur ya Allah.
Penantian yang sungguh menggembirakan.

InsyaAllah tak lama lagi Oshin akan dapat kunci rumah.
Tak sabar !


Inilah dia bakal menjadi milik Oshin.
Seronok tak terkata.
Hihihi.

Sekarang ni dah mula cari idea nak ubah suai dalam.
Ada minta pendapat kawan-kawan yang pandai dalam bab merekabentuk ni.

Oshin planning untuk bahagian dapur nak ada mini bar.
Lebih kurang macam gambar hiasan bawah ni.


Untuk bilik, Oshin nak simple je.


Lagipun plan nak buat homestay.
Jadi, tak perlu letak banyak sangat barang kan.
Janji customer selesa dan gembira.

Tak sabar nak deco!!!

2 ulasan:

aKSARAfENDI berkata...

besarnya rumah..cdgan dapur tu cantik..

wan muliani berkata...

rumah yg menjadi idaman smua org.. hehe