10 Disember 2014

Lapor Diri 15 Disember 2014

Assalamualaikum,

Walaupun pagi semalam terima khabar yang menyentapkan hati namun perancangan Allah sangat memberi makna. Setelah agak serabut dalam sebulan lebih menahan sabar akibat pertanyaan kawan-kawan mengenai tempat posting, akhirnya petang semalam Oshin terima khabar yang menggembirakan.


InsyaAllah akan melapor diri minggu hadapan. Uishhh berdebar hati iols. Hehe. 

Sejuk sikit hati Oshin petang semalam bila dapat surat ni. Pertama sebab isu tak pergi dinner tu. Lagi satu dapat jawab segala persoalan dari kawan-kawan. Haaaa dah tau tu jangan lupa datang melawat nanti. Bhahaha.

So far memang jauh dari bidang yang Oshin belajar dulu tapi insyaAllah Oshin akan belajar sehabis baik tentang tugas dan tanggungjawab baru ni. Tak sabar nak belajar perkara baru ni. Doakan yang terbaik ye buat Oshin. Amin.

4 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

alhamdullilah

adarain berkata...

Tahniah!. all the best dalam kerja ni.

Jia Rizaira berkata...

Selamat bekerja di tempat baru Oshin...

aKSARAfENDI berkata...

tahniah..lepas ni boleh cuba jawatan lain pulak..