5 Februari 2014

Game JDT vs Perak

Assalamualaikum,

Ikutkan dah lama lepas game ni.
Tapi baru sekarang sibuk nak story.
Hehe.

Game pertama Oshin pergi untuk 2014.
Bersama family.
Satu perubahan yang sangat mengagumkan.
Stadium Larkin dah berubah wajah!

Cam-whore dulu :)

JDT's supporters

Boys Of Straits (B.O.S)

Siapa nak mandi???

18 Januari 2014

Memang world class lah pada Oshin.
Siap ada pancutan air untuk basahkan padang.
Lepas tu LED Board tepi padang, gerak-gerak tu.

Thumbs up TMJ dan PBNJ atas usaha korang!
Peduli kata haters yang tak habis nak cari pasal.
Kita bersatu untuk majukan bola sepak negara.
Tapi ada pula yang tak puas hati.

Yela manusia hati bukan sama rasanya.
Hiksss.

#LuaskanKuasamuJohor

1 ulasan:

Normi Nieza berkata...

xpernah g stadium..:)