5 Januari 2014

Memory 2013

Assalamualaikum,

Hey, move on please ! Rilek brader sister. Jangan emo please. Hee. Sesaje nak imbas kembali kenangan tahun lepas. Banyak jugak tapi kurang Oshin story kat sini. Just short and simple story Oshin rumuskan okey.

Gambar ni masa holiday kali kedua kat Sabah. Time ni last night kat sana dan jalan-jalan hirup udara malam kat KK town. InsyaAllah bulan 2 ni ke sana lagi tapi tak sure lagi ok ke tak sebab Oshin baru mula kelas untuk sem baru. Hope dapatlah pergi :)

Kelahiran anak buah kedua. Muhammad Fahd Al-Mu'izz bin Muhammad Fariz

I'm student !!! Alhamdulillah impian nak belajar kembali tercapai.

Trip to Universal Studio Singapore sponsored by my Aunt. Thank you Aunty. New experience with all the games. Serius best dan pengalaman yang menyeronokkan.

 
Sweetest moment from my favorite actress sis Erra Fazira. Wish for my birthday !

Enjoy moment with pretty sister, Anis from Sabah. Adik kepada Dian Munira, blogger Sabah

Wedding blogger meletop Fadil Nyu dan Ruzz Ezzanie (Blogger Perak). Memori yang takkan dilupakan sebab dapat jumpa kawan-kawan blogger baru dan happening sangat pengalaman ni.

Kelahiran anak buah ketiga. Muhammad Fateh Al-Aiman bin Fauzi.

Jadi tourist guide tiga hari berturut khas buat Dian Munira yang datang bercuti. Gambar ni kat Penghujung Benua Asia, Tanjung Piai, Pontian. Siapa nak datang sini boleh contact Oshin k. *peace*

Birthday cake for my sister and niece. Kongsi tarikh lahir yang sama dan sambutan pun sekali jalan. Cake ditempah dari Hairazi Creation. Berminat ? Bolehlah tempah kat Hairazi Creation yang terletak kat Taman Sri Skudai, Skudai.

Ini hanya sebahagian je. Ada banyak lagi sebenarnya tapi yang sempat di snap moment happy ni sikit je. Paling seronok mestilah....

Bukak braces !!!

Moment paling ditunggu kot. Bhahaha. Alhamdulillah satu persatu kegembiraan Oshin kecapi. Memori sedih tu pasti ada tapi tak yah nak dikenang sangat kan. Cinta ? Nampaknya masih kekal single hingga kini untuk tahun ketiga. Yehaaa. Haha. Doakan yang terbaik buat Oshin okey.

*HAPPY NEW YEAR*

2 ulasan:

Normi Nieza berkata...

selamat tahun baru..:)

Atiqah Wadiah berkata...

Woaaaaa...nk pakai braces jgk tp takotttt..huhu